Espressobar

MOBIELE ESPRESSOBAR

Ambachtelijke koffie op locatie. Mijn mobiele espressobar verrijkt uw evenement met heerlijke verse koffie voor u en uw gasten. Door de originele en vriendelijke uitstraling van de Piaggio en het vakmanschap van de barista zullen uw gasten blij verrast zijn met een overheerlijke espresso of cappuccino met latte art. De Piaggio past op vrijwel elke binnen- of buitenlocatie.


Evenementen

Wilt u eens een keer iets anders? Wat is er dan mooier om uw bedrijfsopening, presentatie, jubileum, open dag of ander evenement te laten beginnen met een overheerlijke vers gezette espresso, cappuccino of latte macchiato? U en uw gasten zullen aangenaam verrast worden. 


Festivals

Op elk food-muziekfestival hoort natuurlijk lekkere en goede koffie. Met een mobiele espressobar heeft u beide. De barista, met zijn aandacht en passie voor koffie en thee, krijgt u erbij. De mobiele espressobar in de Piaggio Ape heeft een unieke en luxe uitstraling, die een bijzondere beleving creëert.


Bruiloften

Ontvang uw gasten op de mooiste dag van uw leven met de lekkerste koffies.  Een andere koffie-invulling van uw mooiste dag kan natuurlijk ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden.